MWS B.V., Doespolderkade 3D, 2355 AB, Hoogmade, Mark de Jong: +31 (0) 6 10 89 44 76, E-mail: info@mwsbv.nl

MWS Equipment B.V.

ONTZORGEN IS ONZE KRACHT!

Algemeen


Welkom bij MWS Equipment BV & MWS Mobile Welding Service BV

Mobile Welding Service is gespecialiseerd in het repareren en construeren van uitrustingsstukken voor zwaar materieel.

Ook het repareren van zwaar materieel en uitrustingsstukken op locatie is een van onze speerpunten. Met onze zeer compleet uitgeruste Scania Service Truck, zijn wij in staat om grote en kleine problemen, mechanisch of hydraulisch van aard ter plaatse op te lossen.

Tevens kunnen wij elk soort laswerk voor u op locatie uitvoeren.

In onze werkplaats kunnen wij alle uitrustingsstukken compleet voor u reviseren. Wij zijn niet gebonden aan een merk, maar kunnen door ons netwerk alle onderdelen, snel en scherp aan u leveren of voor u vervangen.

Een van onze specialiteiten, is het oplassen van hard slijtvast materiaal, vaak in combinatie met het repareren van scheuren, welke door vermoeidheid van het basis materiaal ontstaan.

Deze reparaties geven uw uitrustingsstukken weer een nieuw leven, terwijl de kosten ver onder die van complete vervanging liggen.

Dit is werk, wat beter niet door onervaren mensen kan worden uitgevoerd, daar bij verkeerde lasmethoden, het basismateriaal onherstelbaar beschadigd wordt.

Onze speciaal hiervoor opgeleide medewerkers, weten als geen ander, hoe dit uitgevoerd hoort te worden, waarbij zorgvuldig met uw dure materieel wordt omgesprongen.

Ook voor het aanpassen van standaard equipment, naar uw speciale wensen, of het engineeren en construeren van adapterstukken, zodat uw hulpstuk aan meerdere machines past, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben al voor veel klanten een special mogen maken.

Door onze ervaring en ons wijde netwerk, kunnen wij maatwerk leveren, zodat u van uw project een succes kunt maken.

MOBILE WELDING SERVICE

ONTZORGEN IS ONZE KRACHT!